Al bekend met de desinfectie service van Solutions Disinfection? Klik hier voor meer informatie

Actief in alle branches
Flexibel en snel inzetbaar
Scherpe tarieven
24/7 bereikbaarheid

Dé specialist in bouw- en keetschoonmaak

Jij en je personeel hebben immers andere kwaliteiten. De schoonmaak van de bouwplaats kun je daarom het best uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Kies daarom voor Solutions Cleaning. Met jaren ervaring en ruim 250 medewerkers zijn wij de onbetwiste specialist in bouwschoonmaak in de Randstad en omstreken. Geen enkele klus is ons te groot. Wij leveren het gewenste aantal bouwopruimers en handymen, zodat al jouw personeel op de bouwplaats zo goed mogelijk hun werk kan doen en de klus zo snel mogelijk af is.

Keetschoonmaak
Een schone keet is fijn voor iedereen op de bouwplaats. Je wilt tussen de drukte door toch ergens rustig pauze kunnen houden, je administratie doen of iets anders waarmee je niet al die herrie om je heen wilt. Op elke bouwplaats worden keten geplaatst ter beschikking hiervan. Solutions Cleanings kan ook de schoonmaak van de bouwketen onder handen nemen. Al vanaf 1 mobiele kantoorunit of bouwkeet kun je ons inschakelen en onze vakmensen komen langs om de keet razendsnel schoon te maken. We reinigen de keet of kantoorunit in een oogwenk, zodat je nooit hinder van ons ondervindt. Je kunt meteen na de schoonmaak de keet weer gebruiken.

Bouwopruimers

Bij het realiseren van een bouwproject is het halen van deadlines van levensbelang. Het is daarom fijn dat de medewerkers op een bouwplaats ongestoord en veilig kunnen werken. Onze bouwopruimers zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van jouw bouwplaats. Solutions Cleaning levert professionele en vakbekwame bouwopruimers met verstand van zaken. Onze bouwopruimers zorgen ervoor dat de bouwplaats er 24/7 spik en span uitziet. Bij Solutions geloven we erin dat een goede bouwopruimer hét verschil kan maken als het gaat om ondersteuning van timmerlieden, bouwvakkers en de andere medewerkers die actief zijn op jouw bouwproject. Hieronder een overzicht van de diensten van onze bouwopruimers:

  • Het afvoeren van puin
  • Het opruimers van gereedschap
  • Trappenhuis schoonmaken bij een renovatie
  • Hekken plaatsen en afvoeren
  • Glasbewassing

Handymen

Naast het leveren van bouwopruimers ben je bij Solutions aan het juiste adres voor het inhuren van handymen. Een handymen kan meer dan een bouwopruimer. Een handymen assisteert en is in staat om zelfstandige taken uit te voeren. Bovendien is een handymen deskundig genoeg om vakmensen te assisteren, denk hierbij aan een timmerman of metselaar.

Werkzaam in heel de Randstad!

Solutions Cleaning is actief in de gehele Randstad en daarbuiten. Opdrachtgevers uit Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en omringende plaatsen weten ons te vinden voor uiteenlopende diensten. Bekijk wat wij voor jou kunnen doen.